Starosuchdolská restaurace

Starosuchdolská restaurace se nalézá na okraji městské části Praha – Suchdol, v ulici Ke Kozím hřbetům 3/4, na turistické trase vedoucí od konečné stanice autobusů MHD 147 a 107 do chráněného území Kozí hřbety a dále přes Roztocký háj do Roztok.

Je rozdělena na tři lokály, hernu s kulečníkovými stoly, k dispozici je karambol i pool a dvacet míst k sezení, výčep s dvanácti místy a oddělený salónek s krbem pro třicet hostů. Od dubna do října je otevřena i vyhlídkovoá terasa se čtyřiceti místy k sezení pod velkými slunečníky. V létě je rovněž přístupné pro hosty restaurace nohejbalové hřiště, ve večerních hodinách s osvětlením. Restaurace a především salónek jsou využívány pro rezervace při příležitosti rodinných a firemních oslav, svateb, promocí. Kapacitou téměř 100 hostů patří k největším restauracím v Suchdole, z terasy je výhled na větší část Starého a Nového Suchdola, část chráněného území Kozí hřbety a při dobrém počasí až na horu Říp.V bezprostředním sousedství restaurace je zajištěno parkování pro 3 osobní auta na vlastním pozemku a další parkování je možné v ulici před restaurací.

Hostům jsou nabízeny v denním jídelním lístku dvě až čtyři polévky a osm až dvanáct hotových jídel, na stálém jídelním lístku, který je mimo českého jazyka k dispozici i v němčině a angličtině několik desítek dalších minutkových jídel. Kromě toho při rezervacích můžeme zajistit i přípravu pečených vepřových kolen a kuřecích křídel podle vlastních receptů. Stejně tak na objednávku v krbu se zde grilují selátka. Čepuje se pivo Gambrinus 10, podávají se chlazená láhvová piva Plzeň 12, Gambrinus 10 se sníženým obsahem cukru pro diabetiky, nealkoholické pivo Radegast Birrel a černé pivo Velkopopovický kozel.

Atmosféru si mohou návštěvníci zpestřit JUKEBOXem, který umožňuje režim KARAOKE.

Všichni příznivci tance, ale i ostatní, jste zvání na DISKOTÉKU, která se koná každých 14 dní. Prostředí vám zpříjemní barevné světelné efekty.

Dále je k dispozici bezdrátový INTERNET (WIFI) – pro návštěvníky restaurace ZDARMA, avšak zařízení, kterým se připojíte (notebook, atd.) provozovatel neposkytuje.

V rámci plateb za pohoštění jsou přijímány stravenky Ticket restaurant a Sodexho Pass.
Zdroj: http://www.starosuchdolska.cz/