Věhlasná kuchyně mistra kuchyně Zdeňka Polreicha v Praze- Café Imperial

Říkali jste si, že byste rádi někdy navštívili věhlasnou kuchyni Zdeňka Polreicha? Nebo alespoň velmi útulnou kavárničku?

Pro Vás jsme zde připravili kavárnu Café Imperial, která je v současnosti jednou z nejslavnějších a nejoblíbenějších tradičních kaváren v Praze s téměř 100 letou tradicí. Navštěvovaly ji takové osobnosti jako spisovatel Franz Kafka, skladatel Leoš Janáček a mnoho dalších prominentních hostů.

Originální secesní keramické dekorace na stěnách a mozaikové stropy z roku 1914 vytvářejí podmanivou atmosféru, umocněnou velkými okny s výhledem na pulzující ulice Prahy. Zažijte neopakovatelné “genius loci” s nádechem první republiky.

Naše kuchyně je zaměřena na typickou českou kuchyni v moderních úpravách. Mezi nejvyhlášenější speciality Café Imperial patří telecí líčka na červeném víně, jehněčí kolínko na majoránce, nebo datlový Imperial dort. Nejenom milovníci českých jídel si však přijdou na své, naše menu je doplněno i o mezinárodní speciality. Používáme  pouze ty nejkvalitnější ingredience.

Šéfkuchařem Café Imperial je hvězda televizního pořadu Ano, šéfe!, Zdeněk Pohlreich.

Café Imperial je ideálním místem pro Vaše oslavy, setkání, ale take důležitá obchodní jednání (možnost privátních salonků).

Zdroj: http://www.hotel-imperial.cz/