Restaurace City Trutnov

Restaurace City se nachází jen pár metrů nad horní částí Krakonošova Náměstí, přímo naproti velkému centrálnímu městskému parkovišti, kde si můžete zanechat svůj vůz.

Kapacita je 50 míst a je zde také bar kde si můžete po jídle vychutnat dobrou kávu i něco ostřejšího. Jídlo je připravováno ze všech druhů mas a je možno si vybrat také mnoho příloh a zeleninových salátů. V nabídce naleznete několik druhů čepovaných piv včetně nealkoholického, což jistě uvítají i řidiči. Kuchyň se zabývá přípravou a rozvozem jídel pro firmy po celém městě i okolí.

V prvním patře budovy je umístěn samostatný noční bar, kde je možno zahrát si šipky, pustit si příjemnou hudbu a posedět si, případně i zatancovat v příjemném prostředí s hezkou vyhlídkou. Tento bar ve kterém je 45 míst je možno si také objednat k různým soukromým akcím s vyloučením veřejnosti. V letních měsících si můžete příjemně posedět na venkovní zahrádce, která je zasazena v upravené zeleni a v noci je intimně osvětlena.

I na zahrádce vás obslouží náš personál. Je zde také samostatný objekt ,,Grillu“ s nejmodernějším zařízením kde vám profesionální kuchař připraví různé pochoutky podle vaší chuti. Je myšleno také na naše maminky, které hojně navštěvují zahrádku s nejmenšími dětmi pro které je zde připraven dětský koutek, kde si vaše ratolesti mohou pohrát na písku a pohoupat se na houpačkách, zatím co rodiče se mohou příjemně osvěžit.

Zdroj: http://www.restauracecity.cz