Restaurace Agarden

Agarden restaurant – Váš ráj na dosah ruky

Pokud máte rádi dobré jídlo a příjemné posezení v klidném a stylovém prostředí, jste v této restauraci na správné adrese. Agarden restaurant najdete v citlivě zrekonstruovaném venkovském objektu naproti baroknímu kostelu sv. Václava přímo na návsi malé vesničky Boseň, která leží na hranici Českého ráje.

Tato malebná lokalita nabízí mnoho zajímavého, návštěvu naší restaurace tak můžete spojit s pěším výletem nebo vyjížďkou na kole.

Příjemná a profesionální obsluha a pokrmy z čerstvých, kvalitních surovin jsou zde samozřejmostí. V Agarden restaurantu se navíc můžete těšit na posezení na letní terase, na kterou volně navazuje okrasná zahrada s dalšími místy k sezení.

Snímek obrazovky 2016-03-07 v 7.37.58

Agarden restaurant je jako stvořený pro rodiny s dětmi. Zatímco si budete užívat poklidnou venkovskou atmosféru, Vaše děti se rozhodně nudit nebudou. V restauraci je připraven dětský koutek a v zahradě je dostatek prostoru pro všechny dětské hry.

Útulný interiér restaurace s bezbariérovým přístupem je rozdělen na kuřáckou a nekuřáckou část, popít můžete i přímo na baru. Raritou je originální vinný sklípek v suterénu.

Všechny části restaurace si můžete zarezervovat, a to jak pro soukromé, tak i firemní akce. Přesně podle Vašich požadavků a představ zajistíme raut, oslavu, svatební hostinu včetně obřadu, firemní prezentaci či workshop.

K dispozici jsou velkoplošné televize, WIFI-připojení, projektor i ozvučení. Ani s parkováním u nás není problém – dostatek parkovacích míst se nachází před restaurací i přímo v areálu.

Zdroj: http://www.agardenrestaurant.cz/