Hotel Adria – zelený hotel

Hotel Adria je čtyřhvězdičkový hotel superior nacházející se na klidné pěší zóně Václavského náměstí v těsném sousedství krásné Františkánské zahrady. Svým hostům nabízí zázemí již od roku 1912, tedy více než 100 let a díky dlouhé tradici se hosté mohou spolehnout na bohaté zkušenosti s poskytováním ubytovacích, konferenčních a restauračních služeb. Pro vysoký standard služeb a osobní přístup představuje v současnosti jeden z nejvyhledávanějších hotelů v centru Prahy.

Poloha pár kroků od metra a tramvajové zastávky a možnost dostat se příjemnou procházkou do Starého města a k nejkrásnějším pražským památkám zvyšuje atraktivitu hotelu. Františkánská zahrada nabízí hostům odpočinek a posezení s výhledem na impozantní Chrám Panny Marie Sněžné.

V roce 2008 jsme jako první čtyřhvězdičkový hotel v Praze získali díky snaze být šetrní ke svému okolí nejvyšší ocenění Evropské unie pro ekologické hotely – Ekoznačku Květina. Hotel tak zastřešil množství aktivit, které podniká pro životní prostředí, své zaměstnance i hosty a vysloužil si označení zelený hotel. Hotel Adria se aktivně stará o své okolí a pořádá množství akcí na podporu lepšího životního prostoru jak pro své hosty, tak i pro Pražany. Mezi nejoblíbenější patří například otevírání studánky na Petříně, péče o Františkánskou zahradu či o Václavské náměstí.

Buďte vítáni!

Zdroj: http://www.adria.cz/cs