Merlin Irish Pub

Irský pub, který naleznete v Bělehradské ulici na Praze 2 je velmi oblíbeným pubem. V horní části je stylově dřevěný bar s místy na sezení a velkými okny. Do druhé části se vstupuje po schůdkách dolů, je to velice příjemná část této restaurace s dřevěnou podlahou a cihlovou klenbou. Tato část je určena i pro případnou možnost rautů, firemních večírků, svatby, promoce apod. Celková kapacita v tomto prostoru je 70 míst.

Personál restaurace Vám nabízí příjemné posezení při pivečku, přičemž se zde točí šest druhů piv -Staropramen 12, Velvet, Granát, Stella, Guinness a Merlin. Jako delikatesku k pivečku restaurace nabízí výborné pečené kolínko, žebírka, křidýlka, velký výběr steaků, a spoustu jiných dobrot k uspokojení všech mlsných jazýčků. Pro milovníky vín restaurace může také nabídnou velký výběr vín.

Od pondělí do pátku restaurace nabízí polední menu se čtyřmi druhy jídel za nízké ceny, které najdete každý den na webových stránkách pubu. V horní části se po dobu obědů nekouří do 15.00 hod. Platit je možné jak stravenkami, tak i platebními kartami.