Luxusní restaurace, káva ale i Music Club pod jedním názvem- Theatro Cafe & Restaurant a Music Club

Chcete-li prožít příjemně strávený čas v Praze při příjemném posezení a případně protancovat noc v tanečním klubu? Právě pro Vás jsme zde připravili představení restaurace a music clubu Theatro.

Restaurace je spojená s kavárnou, která Vám nabídne precizně připravené espresso, ale i další kávové nápoje, domácí koktejly a limonády. Velmi pestré menu à la carte Vám nabízí čerstvě a domácky připravené těstoviny, na které se budete s radostí do této restaurace vraceti. Samozřejmostí je nabídka denního menu v pracovní dny a taktéž je samozřejmostí široký výběr dezertů a domácích a světových vín.

THEATRO Music Club, který je otevřený od roku 2010, se nachází pod vyhlášenou kavárnou THEATRO Cafe & Restaurant a i díky tomu, si můžete objednat všechny speciality z jídelního lístku i do klubu. Naši DJs hrají vždy od čtvrtka do soboty od 21:30 až do pozdních nočních hodin převážně současnou taneční hudbu, ale i průřez těmi největšími hity let osmdesátých a devadesátých.

Každý týden je pro hosty připravována minimálně jedna tématická akce s originálním programem, moderátorem či tanečním vystoupením.

Zdroj: http://www.theatro.cz/club