Jediná restaurace ve střední Evropě zřízená v původní gotické zvonici

U všech recenzí restaurací si pro Vás připravujeme unikátní text. U restaurace Zvonice je text napsán tak, že jej nedokážeme napsat lépe. Restaurace nevyniká jen svou polohou, svou nabídkou jídel, ale také úpravou svých webových stránek a souvisejícím textem, který velmi výstižně vystihuje atmosféru této restaurace.

Chcete-li strávit příjemné chvíle na místech, kde se historie snoubí s romantikou, toužíte-li po úniku ze všednosti. máte-li chuť být hýčkáni a touhu zastavit čas, máte jedinečnou příležitost, neboť vše Vám dokáže splnit jediná restaurace ve střední Evropě zřízená v původní gotické zvonici včetně původního zvonu sv. Maria z roku 1518.

Nevšední restaurant Zvonice se nachází ve dvou patrech na samém vrcholu donedávna ještě tiché a tajemstvím opředené Jindřišské věže. Atmosféru, která vznikla citlivým využitím stovky let starého prostoru nikde jinde nenajdete.

Při rekonstrukci bylo vynaloženo veliké úsilí na zachování historického dědictví věže: odkryté dřevěné trámoví, dubové podlahy, původní zdivo, kamenné valouny a nevšední kování.

Ke kulinářským výšinám Vás zcela v duchu moderní doby zaveze rychlovýtah. Historický prostor sám osobě vybízí k prezentaci českých, staročeských a zvěřinových jídel, která zde můžete v nevšední kvalitě ochutnat. Nad talíři umělecky aranžovaných pokrmů si uvědomíte, jak krásné věci přirozeně patři k sobě, i když je dělí staletí.