Pizzerie Milano- Praha

Naší pozornosti neunikne ani Pizzerie Milano, která se nachází v Praze 15 Horních Měcholupech a je nejen pro nás, místní, výborně dostupná městskou hromadnou dopravou.

Pizzerie Milano si za dobu svého působení našla své spokojené zákazníky, kteří se k nám rádi vracejí. Každý návštěvník, který do pizzerie vstoupí, je mile překvapen příjemným a zajímavým interiérem, kterému vévodí pec na přípravu vynikající pizzy. Naše kuchyně dále nabízí výborné domácí těstoviny, které pro vás připravujeme denně čerstvé a jejichž chuť je nezaměnitelná. Samozřejmostí je velký výběr zeleninových salátů a výtečné masové pochoutky včetně špízů, které lahodí nejen chuti, ale i oku.

Domácí tiramisu, či Créme Bruleé s výtečnou kávou Lavazza jsou již tou pomyslnou „třešinkou na dortu“.

Pizzerie Milano pojme asi 120 hostů. Kromě klasického posezení zde můžete oslavit svůj významný den. Máme pro vás k dispozici samostatný salónek, který přizpůsobíme vašim představám. Výjimkou nejsou ani „firemní akce“, či velké oslavy, kdy je vám k dispozici celá naše restaurace. V Milánu jsme nezapomněli ani na naše nejmenší návštěvníky. Je tu pro ně připraven dětský koutek, a pro ty hladové nejenom dětská pizzulka. V letních měsících samozřejmě nechybí posezení na zahrádce.