Luxusní restaurace Barock v Pařížské ulici

Jedna z nejlepších restaurací v Praze Vás srdečně zve. Barock restaurace, ve které Vás přivítá a pohltí přátelská  a uvolněná atmosféra.

Prostor restaurace je tvořen velmi originální a příjemnou směsí mnoha různých stylů. Již z názvu je možno číst, jaký prvek zde bude ten nejvýraznější a dominující. Jedná se o bar, kde se můžete posadit a vychutnat si exotický míchaný nápoj či sklenku whisky s přáteli.

Barock má ještě jednu nezvyklou zvláštnost, a sice že se proměňuje s denní dobou. Barock je dokonalé místo, kde můžete sledovat, jak se probouzí jedna z nejkrásnějších ulic Prahy. Rolety luxusních obchodů se vytahují, chodníky začínají zaplňovat místní lidé i turisté a celá Pařížská ulice ožívá.

Doba oběda přináší fantastické menu – místní specialitou jsou japonská a thajská jídla, ale ozkoušet můžete také francouzské a dánské pekárenské výrobky z naší vlastní pekárny nebo exotické koktejly. Opravdový požitek je když vám přinesou sushi nebo grilovanou jehněčí svíčkovou z Nového Zélandu s restovanými rajčátky, baby karotkou a černým kořenem, podávané s mátovou omáčkou a bramborovým pyré. Servírují se zde také speciality české kuchyně a internacionální, thajská jídla jsou k nalezení na denních specialitách.

Jiná ráno, jiná na oběd a zase úplně jiná večer. Taková je restaurace Barock. Ale ať už přijdete v kteroukoli denní nebo noční hodinu, můžete si být jisti, že přivítání bude vřelé a zážitek z jídla výjimečný.

Zdroj: http://www.barockrestaurant.cz/