K5 Relax CLub

Na čtyřech poschodích, nad střechami zlaté Prahy, najde jistě každý to své pravé ořechové. Jedná se o oázu zábavy a uvolnění přímo a to  přímo v centru stověžatého města. Nakolik je daný projekt úspěšný je na Vašem posouzení.

V klubu naleznete prostornou saunu s velkorysou odpočívárnou, parními lázněmi v antickém stylu, ale také uvolnění při masáži, manikúře, a pedikúře.

Sedm pokojů v pátém patře, ať už obložené zrcadly, s klimatizací, různými videoprogramy a ozvučením nebo šest tématických pokojů ve čtvrtém patře, kde se můžete v rytířském pokoji cítit jako rytíř, v římském pokoji jako císař, v orientálním pokoji jako paša, v jeskynním pokoji jako pračlověk, v renesančním pokoji jako hrabě nebo v kosmickém pokoji jako astronaut a nechat se rozmazlovat.

A konečně výběr mezi koktejlbarem s krbem nebo naší klubovou restaurací, kde se můžete opět zchladit ledovým koktejlem, sklenkou sektu nebo šampaňským – protože noci v K5 jsou dlouhé a horké – tak horké jako dívky, které Vás přesvědčí, že u každý zákazník je zde králem.