Hudební klub a restaurace Music Club Kobra

Hudební klub Kobra se nachází v centru Prahy, blízko metra Náměstí republiky. Vstup do klubu je přes klubovou restauraci z ulice Zlatnická. Hudební klub nabízí skvělou zábavu v příjemném a čistém prostředí. Proč je v Kobře tak dobře a co naši návštěvníci nejvíce oceňují? V Kobře je vlastní restaurace a bar. V pátek a v sobotu je restaurace otevřena i v průběhu hudebních akcí.

Hledáte dobrou muziku, disco v Praze? Máte rádi 80. – 90. léta? Každý pátek a sobotu od 22:00 do 03:00 hodin diskotéka, DISCO. Hrajeme Česko – Slovenské disco, ale také některé světové hity. Zveme každého, komu vyhovuje čistý a pohodlný hudební klub v Praze, blízko MHD a s možností posezení ve stylové restauraci. Více se dozvíte v sekci hudební klub Kobra.

Hudební klub Kobra má svoji vlastní restauraci. Restaurace je otevřena každý den, dokonce i v nočních hodinách v průběhu hudebních akcí v klubu. Můžete si u nás pochutnat na jídlech mezinárodní kuchyně. Prohlédněte si jídelní lístek restaurace.

Můžeme Vám zdarma přichystat menší salonek. Uspořádat si s přáteli oslavu v hudením klubu není problém. Hudební klub Kobra je pro tyto účely vhodný. (Rezervace na tel. 777 993 533)

Také Vám nabízíme pronájem celého klubu, včetně vynikající kuchyně k pořádání svateb, oslav nebo jiných příležitostí.