Stylová a unikátní restaurace Novoměstský pivovar na Praze 1

Restaurace s trefným názvem Novoměstský pivovar je naprosto unikátní restaurací spojenou s mini pivovarem přímo v srdci Prahy. Restaurace se specializuje na ryze českou kuchyni. Očekávat můžete klasickou česnečku, svíčkovou, guláš, ale i specialitky jako například konfitovaná kachní stehýnka, husu či pečené selátko. Na své si zde přijdou ale i vyznavači mezinárodní kuchyně nebo zdravé výživy.

Dalším znakem, že restaurace je opravdu unikátní, je to, že si s Vašimi přáteli můžete natočit pivo přímo na Vašem stole. Na výběr máte buď dvoulitrový pivní válec nebo desetilitrový soudek pivečka.

Restaurace Novoměstský pivovar spol. s r.o. Vám zajistí také prohlídky pivovaru s odborným výkladem o výrobě piva. Během exkurze se dozvíte, jak se pivo v Praze vaří, jak dozrává, a na závěr si můžete v naší restauraci dát naše nefiltrované pivo s kvasnicemi – 11° Novoměstský světlý či tmavý ležák nebo specialitu – pivní ochutnávku která obsahuje karamelové, kávové, zázvorové a banánové pivo.

Tato stylová, staročeská restaurace nabízí až 400 míst k sezení a je také ideální pro uspořádání firemních akcí, večírků, školení a prezentací.

Prodej sudového piva ve vratných sudech 30L a 50L. Pivo v jednorázových nevratných 20L sudech. Zapůjčení nebo prodej chladícího výčepního zařízení Pygmy 20/K s kompresorem.

Zdroj: http://www.npivovar.cz/cz/fotogalerie-d15/nase-speciality/