Síť restaurací TRAPPOLA

Síť restaurací TRAPPOLA velmi trefně referuje o svém řetězci. Na tyto sítě máme i vlastní reference a proto velmi doporučujeme návštěvu této původem italské restaurace.

Řetězec společností TRAPPOLA GROUP působí na trhu poskytování restauračních a hostinských služeb. Původně provozované restaurace italského typu se širokou nabídkou kvalitních pokrmů připravovaných dle původních italských receptur s vysokým podílem vlastní výroby základního sortimentu zboží, byly rozšířeny o další typy stravování.

Založení společnosti TRAPPOLA bylo vyústěním snahy o vytvoření ryze české společnosti zaměřené na poskytování pohostinských služeb a přiblížení nabídky typických italských restaurací široké veřejnosti v České republice, a to v cenově přístupné hladině.Na základě zájmu veřejnosti byly doplněny o další typy (fast food, česká kuchyně).

Vinotéka, která je nedílnou součástí restaurantů, se skládá jak z vín dovážených z Itálie a Francie tak i od tuzemských producentů, a dotváří tak vysokou úroveň poskytovaných produktů i služeb.

Jméno TRAPPOLA (v překladu znamená „past“) není zvoleno náhodou, je to název malebného městečka v italském Toskánsku. Z tohoto města pochází v celé Itálii známý stavitel pecí, který ve všech  pizzeriích vystavěl pece, jež jsou citlivě zakomponovány do interiéru restaurací. Pece ,ve kterých se topí kvalitním dřevem, byly postaveny osvědčenou metodou, díky které je kvalita jídel stejná jako v restauracích v Itálii.

Jídelníček není zaměřený jen na pizzu, najdete v něm i čerstvé těstoviny vlastní výroby, pestrou škálu salátů, předkrmů,  klasických italských desertů, ryby, na dřevěném uhlí grilovaná masa a další italské speciality..

Zdroj: http://trappola.cz/