Restaurace Selský dvůr

Romantická restaurace Selský Dvůr obklopená zelení a klidem pražského Hostivaře s nádechem selského stylu je ideálním místem pro Váš oběd či večeři s rodinou nebo obchodními partnery.

Restaurace, jejíž součástí je zahradní atrium s kolibou, je pro mnohé hosty oblíbeným místem odpočinku, relaxace a gastronomického zážitku. Příjemné prostředí zahradní atriové restaurace dokreslují zvuky tekoucí vody z mlýnského kola, pohled na venkovní gril a bar, udržovaná zeleň a dětský koutek.

Pohodová atmosféra v nevídaném prostředí, pozorná obsluha a mistr kuchař s překvapivou nabídkou Vás jednoduše ohromí.

Personálu zde velmi záleží na ryzí přírodě a zdejší zahrádce, milují děti a dobré jídlo a proto je pro ně důležitá mistrovská gastronomie, vybrané suroviny i vlastní receptury s důrazem na přírodní produkty. Specializují se na kvalitní a poctivou domácí kuchyni inspirovanou českými a světovými recepturami, vaří tradiční jídla i pokrmy podle nejnovějších trendů.

Jídlo, které Vám bude servírováno, osvěží Vaše smysly, nechá Vás zažít krásu prostřednictvím chuti, vůně, barev i estetické úpravy. Výjimečná gastronomie ve výjimečném prostředí, to je kulinářský zážitek v podobě mistrovsky vyvážené nabídky v restauraci Selský Dvůr.

http://www.restaurace-selskydvur.cz/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rest-cz&gclid=Cj0KEQjwzpfHBRC1iIaL78Ol-eIBEiQAdZPVKvIIKEMMyFIAuDbqcB4NxRnRK_bRP9Mqbc_ppP4gyW4aAjR98P8HAQ