Výlet do vzdáleného Hronova

Historické městečko, které se může pyšnit nejen svými památnými domy, ale také svou luxusní a velmi příjemnou čajovnou, do které Vás srdečně zveme.

Chcete-li se ohlédnout za náročným dnem, chcete-li jej naopak hodit za hlavu a jen si v klidu relaxovat při jazzové či relaxační hudbě a popíjet čaj dle Vašeho výběru, pak právě pro Vás je připravena čajovna U Bílého Draja v Hronově.

Čajovna u Bílého Draka vznikla v roce 1998 a od úplných počátků je ústředním bodem naší filosofie především vytváření alternativního prostoru pro setkávání lidí v netradičním a klidném prostředí s důrazem na čajovou kulturu, toleranci a poznávání odlišných kultur.

Obsluha je více než příjemná a velmi dobře umí poradit čaj, jehož chuť byste jen velmi těžko definovali. Chcete-li nastartovat a káva nestačí, pak Vám bude zajisté doporučen některý z čajů mate, ale chcete-li ochutnat jeden z nejprodávanějších čajů, pak Vám bude doporučen jako dlouhodobě nejoblíbenější čaj Touareg.

K čajíčku si ti, kteří mají rádi vůni tabáku mohou přidat vodní dýmku, kde si můžete vybrat z nepřeberného množství tabáčků.

Přejeme Vám příjemnou návštěvu a příjemný, ničím nerušený relax.