Vítejte v Bohemia Bagel

V roce 1996, tým amerických a českých podnikatelů otevřel Bohemia Bagel, protože si uvědomovali, že nabídka, která dbá na zdraví, se bude českým lidem zamlouvat a že ji ocení i obrovský příliv turistů, který do Zlaté Prahy zavítal po Sametové revoluci v roce 1989. Mimořádnou nabídkou na jídelním listku se tak staly různé pečiva z úplně přírodních ingrediencí s dírou v prostředku. Bagel, již velice populární na Západě, byl představen Praze.

Na začátku byli čeští lidé poněkud rozpačití, nejen z bagelu, ale také z různorodého menu a možností – poprvé v Čechách – bez omezení si dolít šálek kávy. Atmosféra přijemného uvítání a internetové a telefonické služby v některých naších prodejnách, udělaly Bohemia Bagel jedno z nejznámějších pražských míst k setkání. A když Češi zjistili, jak čerstvě upečené bagely chutnají jejích dětem, bylo jen otázkou času než začali chodit pro další.

Dnes v Praze existují tři restaurace Bohemia Bagel a všechny nabízejí mnohem víc, než bagely a kávu. Veškeré provozovny prodávají saláty na objednávku, sendviče, polévky, výtečné dezerty a pestrou nabídku z grillu: od amerických snídaní se slaninou a vejci přes hamburgery a hranolky. První restaurace Bohemia Bagel Unique, oteveřená v pražských Holešovicích v roce 2007 nabízí denně české speciality našeho hlavního kuchaře, obsluhu u stolu a bar. Návrh zcela nové centrální pekárny s cukrárnou, byl vymyšlen tak, aby provoz odpovídal požadavkům výroby ve velkém.

Jako otvor v bagelu, budoucnost je otveřena dokořán!