Up Máj Trutnov – to nesmíte při cestě po Krkonoších vynechat

UP MÁJ

Cílem a hlavní myšlenkou restaurace Up Máj bylo vytvoření klidného nekuřáckého prostředí v centru Trutnova, kde se budou moci scházet hosté s rodinou, přáteli či obchodními partnery. Snahou celého týmu restaurace je nabízet čerstvé pokrmy chlubící se vyšší gastronomickou třídou a rozumnou cenou. Čerstvost a důraz na pečlivý výběr surovin jsou hlavním heslem, které se snaží personál restaurace ctít ve všech podnicích skupiny Up Group.

Přidanou hodnotou restaurace Up Máj jsou bezesporu domácí zákusky, dorty a čerstvé pečivo, které si ve vlastních prostorách sami vyrábí a pečou a to bez použití přídavků, náhražek či umělých dochucovadel. Denně čerstvá nabídka dortů a zákusků Vás jistě potěší ke každodenní kávě, kterou si můžete vychutnat například na ojedinělé letní terase s jezírkem. Příznivci wellness mohou využít čtyř druhů saun, které jsou k dispozici k Vaší relaxaci a odpočinku v sezonním provozu a to v samém centru Trutnova.

Buďte srdečně zváni do Restaurace Up Máj a věřte, že u budete spokojeni v jakoukoli denní dobu. Vydatná snídaně, pracovní oběd, sváteční večeře či posezení s přáteli u kávy, nebo koktejlu je jen malým výčtem příležitostí, při kterých můžete UP Máj navštívit.

Zdroj: http://www.upmaj.cz/o-nas/o-nas/