Restaurace Per Te

Restaurace Per Te (italsky „Pro Tebe“) Vám odhalí tajemství pravé středomořské kuchyně v jedné z nejkrásnějších částí Prahy – Královské Vinohrady.
Originální pokrmy italské či mediteránské kuchyně, samozřejmě pečlivě připravené a servírované, udělají z naší restaurace to pravé místo pro Váš pracovní oběd nebo romantickou večeři.

Používáme nejkvalitnější suroviny, olivové oleje a sýry. Naše restaurace zaručuje používání těch nejčerstvějších a nejkvalitnějších mas, ryb, těstovin, zeleniny i dezertů, na jejichž inovaci náš šéfkuchař neustále pracuje. Speciality jako Conchiglie Mare, Moscaridini alla Veneziana, Tagliolini con capesante, asparagi, porcini e crema di tratufo nero, najdete pouze v naší restauraci. Kromě domácích těstovin máte možnost vyzkoušet i těstoviny Pasta di Gragnano, které mají v Itálii tradici už více než 500 let.
Naši hosté vědí, že u nás mohou očekávat nejlepší servis, nejchutnější pokrmy a kvalitní vína. Příjemný a útulný interiér naší restaurace ještě víc umocní Váš gastronomický zážitek. Naše restaurace má kapacitu 200 míst, má stavebně oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky stejně jako samostatný prostor vhodný k pořádání firemních akcí, večírků, oslav, svateb, banketů , seminářů s kapacitou až 100 míst. Naším přáním a cílem je spokojenost zákazníků, kteří se k nám budou rádi vracet.
Přejeme Vám příjemný kulinářský zážitek a „Buon appetito“.

Zdroj: http://www.perte.cz/cs/galerie