Restaurace Bellevue

Restaurace Bellevue se v minulých letech jen těsně nedostala do první elitní desítky nejlepších restaurací a velmi právem se právě letos dostala na čtvrté místo. Restaurace patří do sítě Zátiší Group a je mimo jiné už léta proslavená i díky svým exkurzím do tajů kombinací a párování jídla a vína. Manažer restaurace Tomáš Melich umí právě tyto kombinace velmi dobře připravit. Právě Tomáš Melich získal do této restaurace nového šéfkuchaře Gilad Peled, který pochází a do Čech se přistěhoval z dalekého Tel Avivu. Neskromným přáním Gilada Peleda je získat pro restauraci Bellevue i prestižní michelinskou hvězdičku.

V Bellevue se vaří jen z velmi špičkovým surovin. Objednáte-li si například šumavský hřbet, pak si můžete být jisti, že pochází opravdu ze srnčí zvěře ulovené na Šumavě.

Tomáš Melich zároveň dodává, že kvalita domácích produktů neustále narůstá a je tedy naprosto zbytečné vařit ze surovin, které musí překonat cestu přes půl zeměkoule. Nedávnp dle Tomáše Melicha byl provedený test kachních prsou a právě ta vodňanská kachní prsa zvítězila nad těmi francouzskými.