Krevetky v těstíčku

Budeme potřebovat:

  • 3 lžíce hladké mouky Castello
  • 2 až 3 lžíce strouhaného kokosu
  • 1 vejce
  • 5 lžic plnotučného mléka Pilos
  • mořská sůl v mlýnku Kania
  • černý pepř v mlýnku Kania
  • 250 g krevet Deluxe
  • pálivá paprička podle chuti
  • rostlinný olej Promienna na smažení
  • 1 citrón

Postup:

Z mouky, kokosu, vejce, mléka, špetky pepře a soli vypracujeme hladké těstíčko, ve kterém obalíme omyté a očištěné krevety. Podle chuti můžeme do těstíčka přidat také nadrobno nakrájenou pálivou papričku. Obalené krevety smažíme ve větším množství oleje dozlatova.

Servírování

Krevety osušíme od přebytečného oleje papírovou utěrkou a podáváme s měsíčky citrónu.

Zdroj: https://kuchynelidlu.cz/product/krevety-v-testicku