Klasická a nefalšovaná česká kuchyně, to je Nota Bene

Nota Bene je restaurace, která svým hostům nabízí klasickou českou kuchyni, která staví na základních chutích surovin a která pracuje s výraznými chutěmi, které jsou jen výsledkem přípravy, která je dokáže umocnit, nikoliv umělých dochucovadel, které jsou bohužel dnes v gastronomii naprostou běžnou a rychlou náhražkou tradičních surovin.

Znalci a milovníci dobrého piva se mohou těšit na šest píp s pivy od malých českých pivovarů, které pravidelně obměňujeme. Do stálé nabídky patří Únětický pivovar, Matuška, ale i Kocour a jedna pípa je vždy rezervovaná pro pivovarské speciality.
Jak pivo, tak menu se obměňuje denně tak, jak suroviny a sudy docházejí. Personál pracuje s masem od A do Z, zpracovává celé díly, nikoliv jen výběr, vzácnější kusy masa jsou vždy vždy jen v omezeném množství porcí.

Pod logem Nota Bene na adrese Mikovcova 4, Praha 2 najdete restauraci a Beerpoint.

Obě patra mají po šesti pípách s pivy z malých pivovarů.Restaurace vám navíc nabízí moderní českou kuchyni, kterou můžete ochutnat jak během obědů, tak u večeří.

Pokud chcete v klidu ochutnávat piva z minipivovarů a zakousnout si k nim pivní chuťovky, pak je pro vás připravený beerpoint.