Jedna z nejlepších restaurací na území hlavního města- Les Moules

Mušle pocházejí z blízkosti města Logstor ve střední části západního pobřeží Dánska. Jedná se tvz. “Linenmussels“, tedy mušle pěstované. Od chvíle, kdy je rybář pan Kaj vyloví, neuplyne víc jak 12 hodin než se dostanou na váš stůl. Uchováváním při teplotě 0 stupňů C, což je optimální skladovací teplota, vydrží mušle čerstvé 10 dnů. Výhodou těchto mušlí je, že jsou vozeny chladicím autem sami od jednoho dodavatele. Nemůže tak docházet k míchání oblastí, a to je důležité pro jejich kvalitu. Mušle jsou pro nás loveny vždy až v den nakládky.

Pěstování probíhá ve vzdálenosti cca 500 metrů od pobřeží na šnůrách, mušle dorůstají přibližně dva roky, skořápky jsou čisté a poměr masa je asi o 40 % větší než u lovených mušlí. Mají vynikají chuť již při úpravě NATUR.

Přesvědčte se sami, proč se jich zde prodává 1500 kg měsíčně!!! Čerstvěji to už nejde.

Zdroj: http://www.lesmoules.cz/