Jarní sezóna je zde a plavba lodí se nabízí

Již v minulých příspěvcích jsme Vás informovali o možnosti plavby lodí Calypso a Danubia. Dnes přinášíme informace o další možnosti plavby lodí po pražských vodách. Tentokrát se jedná o restaurační loď Kotva, která poprvé vyplula na vodu v roce 1982. Během svého fungování prošla relativně velkou řadou rekonstrukcí a v současnosti slouží zejména k pravidelným výletním plavbám v Praze.

Loď je kompletně ozvučená, má restauraci a poskytuje samozřejmě také kompletní gastronomický servis s širokým výběrem specialit. Možné je také grilovat na horní palubě lodi.

Z technickýcj parametrů lodi je třeba dodat, že loď je 6,6 metrů dlouhá a 38,3 metrů široká s kapacitou 75 osob na sezení uvnitř lodi a 125 osob k sezení na sluneční palubě.

V restauračních prostorech je hlavní restaurační salón a částečně zastřešená venkovní paluba s nabídkou kompletního gastronomického servisu, pohoštění formou švédských stolů a možností grilování specialit na lávovém grilu na horní palubě lodi.