Jahodová sezóna pokračuje – dejte si jahodový páj

KRÉM

  • 120 g cukr
  • 75 g pudink vanilkový
  • 500 ml mléko
  • 350 ml smetana ke šlehání

NA OZDOBU

  • 500 g jahody čerstvé
  • 1 ks želatina

TĚSTO

  • 300 g mouka hladká
  • 200 g máslo
  • 100 g cukr

Z másla, mouky a cukru vypracujte těsto. Zabalte ho do folie a nechte hodinku v lednici. Pak ho vyválejte na plát a vložte do koláčové formy.2.Korpus pečte asi 30 minut v troubě předehřáté na 180°C. Po upečení ho nechte vychladnout.3.Z mléka, curku a pudinkového prášku uvařte hustý krém a šlehejte ho až do vychladnutí. Pak vmíchejte ušlehanou šlehačku.4.Krémem potřete korpus, navrch dejte jahody a zalijte je želatinou připravenou podle návodu.

Více na http://recepty.blesk.cz/clanek/recepty/2854/jahodovy-paj.html?utm_source=recepty.blesk.cz&utm_medium=copy