Biofarma s luxusní nabídkou steaků – Hospůdka u Štěpána

O biofarmě U Štěpána se toho už napsalo dost, ale její věhlas a šťastná hvězda byla (bohužel-bohudík) nastartována až televizní prezentací Zdeňka Pohlreicha. Samozřejmě že kvalitní maso plemene Charolais („naše šarolky,“ jak říká láskyplně paní domácí) a obrovské nasazení rodiny Rudů je nutným předpokladem úspěchu. Je však smutné, že české okolí ocení kvalitu, až když se někdo zviditelní na televizní obrazovce. Objevovat skvělou gastronomii na vlastní kůži, to se u nás jednoduše nenosí.

Ve stylové hospůdce je k dispozici 58 míst k sezení. Pro menší společnost do 16 osob lze využít odděleného salónku. Posedět můžete i na terase, nejen v létě, ale i v zimě. Teráska je prosklená a nabízí krásný pohled do zasněžené krajiny, naopak v létě na Vás dýchne kouzlo šumavských lesů. Terasa nabízí dalších 42 míst k sezení.

Do celé hospůdky je bezbariérový přístup.

Celý objekt restaurace je nekuřácký a není možné platit platebními kartami. Do restaurace není povolen vstup se psy.

Na Vaši návštěvu se bude těšit celý tým hospůdky U Štěpána.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/vite-co-jite-u-stepana-skvele-steaky-z-biochovu-flx-/dobra-chut.aspx?c=A111116_125347_dobra-chut_glu