Alctron, Radisson Blu Alcron Hotel

Restaurace, která je již od loňského roku oceněna michelinskou hvězdičkou, kterou její šéf Roman Paulus letos s přehledem obhájil.

Roman Paulus vždy zdůrazňuje, že michelinské hvězdičky, které se svou důležitostí a prestiží rovnají Oskarům, jsou výsledkem práce celého kolektivu a nejen jeho samotného. Jeho dva mladí zástupci jej v jeho přítomnosti spolehlivě nahradí a i on sám s úsměvem na rtech dodává, že v době jeho nepřítomnosti oni vaří lépe než on sám.

Podnik Roman Paulus nestaví pouze na své osobě, ale především na celkovém týmu. Minimalizuje se tím riziko ostatních restaurací, které mají tendence mít jednoho hlavního šéfkuchaře a přijde-li o něj, její úroveň prakticky ihned klesá.

Interiér s intimní atmosférou svíček, s roztančenými páry v New Yorku na motivy Tamary de Lempické a s krbem z třicátých let minulého století nabízí intimní posezení pro pouhých 24 hostů. Čeká na ně skvělý výběr delikátních pokrmů formou degustačních menu nejen z ryb a mořských plodů, připravených v kreativním duchu s pečlivostí a láskou.