Albert Málek Restaurant – skvělá kvalita, příjemné prostředí

Srdečně Vás zveme do nově restaurovaných pivovarských sklepení z roku 1712, abyste vyzkoušeli mistrovství zdejších kuchařů v nově otevřené čtyřhvězdičkové restauraci.

Díky nejnovějším technologiím a pečlivě vybíraným surovinám lokálního původu Vám zde mohou nabídnout gastronomický zážitek zejména u vícechodových degustačních menu. Naši kuchaři mají bohaté zkušenosti z vyhlášených světových restaurací, působili mj. v londýnské Bertorelli Restaurant, Safran Restaurant v novozélandském Aucklandu, v Port Baru v Barceloně, ve švýcarské Schlosserei Genussfabrik a Best Western Hotel Metropol, či v pražských restauracích Hotel Arie Restaurace CODA a Raddison Blu Alcron Hotel (nositel michelinské hvězdy).

Restaurace je pojmenováa po Albertu Málkovi, prapradědečkovi současného spolumajitele. Protože byl vynikajícím sládkem, jeho žena, hraběnka Anna Kamel von Hardegger, mu ze svého věna zakoupila roku 1908 Rožnovský pivovar od barona Rothschilda.

Zdroj: http://www.malekrestaurant.cz/jidelni-listek/a-la-carte-menu