Skvělá restaurace U kostela na Malostranském náměstí

Caffe – pizza – bar

Živá a stylová pizzerie ve sklepních prostorách bývalé malostranské radnice, nedaleko Karlova mostu. Pražané i turisté sem přicházejí ochutnat italskou pizzu, těstoviny, salát a grilovaná masa.

Pizzerii vdechl magickou atmosféru mystický malíř Rean Argondian a hosté hodují přímo v galerii.

Restaurace je vhodná i pro různé společenské nebo firemní akce a rauty. Maximální kapacita je 80 osob.

Ideální poloha, skvělá kuchyně, příjemná atmosféra a rozumné ceny – každý si zde najde své.

Bistro – restaurant

Tradiční restaurant s bohatou historií v domě ze 16. století se nachází nedaleko Karlova mostu, přímo na jedné z nejoblíbenějších turistických tras, tvz. Královská cestě. Zachoval si však klidnou, pohodovou atmosféru. Interiér je stylový a útulný, nechybí klenuté stropy s fragmenty starých ručních maleb, inspirovaných G. Arcimboldem.

Restaurace má v letním období velká otevřená okna vedoucí přímo na Malostranské náměstí a je ideálním místem, kde můžete posedět, pojíst a vychutnávat atmosféru staré Prahy.

Kuchyň je moderní a nabízí kromě tradičních českých jídel i několik originálních specialit ze zvěřiny a kachen.

Jídelní lístky jsou v českém, anglickém, neměckém, ruském, francouzském, italském, španělském, a portugalském jazyce. Čepuje se klasický plzeňský ležák PILLSNER URQUELL, ve vinotéce jsou kromě kvalitních vín z celého světa také vína z moravského vinařství MUSIL, která jsou každoročně zařazována do “Salónu vín” (100 nejlepších českých vín).

20160417_123522

 

 

 

 

 

20160417_123535

 

 

 

 

 

Zdroj: http://www.ukostela.com/