Al Mulino Praha

Panský Dvůr v Dolních Počernicích se nachází v příjemném prostředí zámeckého parku v Městské části Dolní Počernice, ležící přibližně 10 km vzdušnou čarou od Starého města pražského. Dolní Počernice se staly součástí hl. města Prahy v r. 1974.

Prostor starého mlýna nabízí ideální propojení české tradice a mlynářského řemesla s moderní italskou gastronomií. Interiér restaurace je laděný do konce 19. století s důrazem na detaily z tehdejší dobu.

– čerstvé domácí těstoviny
– čerstvé ryby, které si můžete vylovit přímo z našich sádek uvnitř restaurace
– posezení na hrázi Počernického rybníka
– příjemnou procházku v zámeckém parku
– ideální prostředí pro rodiny s dětmi
– širokou nabídku italských vín, prvotřídní kávu a mnoho kulinářských zážitků
– romantické prostředí pro pořádání svateb

Mezi hlavní lákadla patří nabídka čerstvých ryb z našich sádek umístněných přímo v restauraci, čerstvé domácí italské těstoviny a samozřejmě pizza z prvotřídních surovin.
Součástí prostoru je rovněž vestavěná vinotéka, kde si z širokého sortimentu nabízených vín vybere i ten nejnáročnější sommeliér a gurmán.
Při rekonstrukci prostor jsme samozřejmě nezapomněli ani na ty nejmenší. Vaše ratolesti se zde mohou vydat do světa pohádek. Vodník Česílko, který zde podle pověsti straší už 150 let a vždy, když je úplněk, tak ožije a straší na hrázi Velkého Počernického rybníka opilce vracející se domů z hospody.
V prostorách suterénu plánujeme otevřít dobový obchůdek s italskými specialitami a pekárnou, která je zárukou té nejlepší kvality při pečení různých druhů pečiva dle českých a italských receptů.

Zdroj: http://www.pddp.cz/pddp_pizzerie/?lang=cz